Snowy House
Rezidential
Snowy City
Parcari
Snow Blower
Utilitati

Firma noastra presteaza servicii de deszapezire, curatare si indepartare a zapezii in Cluj Napoca si Floresti, lucrari care pot aparea in urma ninsorilor abundente.

Pe intreaga durata a iernii, noi suntem pregatiti sa raspundem prompt tuturor solicitarilor de urgenta pentru deszapezirea diverselor alei de acces, strazi, trotuare, platforme sau parcuri. De asemenea, serviciile noastre de deszapezire din Cluj Napoca si Floresti se adreseaza atat supermarketurilor, ansamblurilor rezidentiale, persoanelor juridice, clinici medicale si tuturor celor care au nevoie de o deszapezire de urgenta.

Serviciile de deszapezire

Asiguram si transportul zapezii sau il putem pune in locul indicat.
Nu ezitati sa ne contactati non stop, firma noastra ofera:

  • Deszapezire cu substante ecologice
  • Material antiderapant la nevoie
  • Material degirvrant la nevoie
Brochure

Deszapezire pe baza de abonament

Puteti opta si pentru un abonament de deszapezire, astfel incat nu veti mai sta cu grija ca in cazul unor ninsori abundente, locatia dumneavoastra nu va putea fi curatata in timp util. Dispunem si de utilaje medii de deszapezire, astfel incat putem asigura aceste servicii chiar si pe aleile inguste, strazile si caile de acces aflate in zone indepartate.

Ice Cubes
24/7 interventie rapida
conditii meteorologice extreme

Prevenire

Servicii de prevenire in depunerea zapezii prin folosirea de materiale antiderapante si degirvante, servicii prompte de deszapezire atat manuala cat si prin utilaje.
Serviciile de deszapezire manuala se realizeaza prin muncitori calificati si se adreseaza trotuarelor inguste, curtilor si zonelor in care accesul este greoi, suprafetele sunt reduse, sau exista anumite obstacole care fac ca deszapezirea mecanica sa nu fie eficienta.

Recomandam sa fim contactati imediat ce Institutul National de Meteorologie anunta caderi masive de zapada, sau cand sunt avertizari meteo, pentru a preveni suprasolicitarile si pentru a garanta eficienta in interventie.

Deszapezire Cluj Napoca

Suntem mereu acolo pentru tine.

Playing in the snow

Detinem mai multe utilaje si personal calificat, astfel incat orice intervenite este tratata cu maxim de responsabilitate, prioritate avand persoanele care au incheiat un abonament.


Serviciile firmei noastre de deszapezire se adreseaza atat Municipiului Cluj Napoca cat si localitatii Floresti NON SOTP


Deservim atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice, pe baza unui contract si a unei facturi, indiferent de gradul de dificultate, noi venim in sprijinul dumneavoastra cu profesionalism.

Ultimele articole

Post Preview Image
Avantajele deszapezirii profesionale
Exista numeroase avantaje atunci cand doresti sa apelezi la o firma...
Citeste articolul
Post Preview Image
Deszapezirea profesionala a aleilor
Atunci cand doriti o deszapezire garantata si sigura a aleilor...
Citeste articolul
Post Preview Image
Avertizare meteorologica cod galben
Agentia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ninsori...
Citeste articolul
Snow Pile
  • 0743 189 020

    Ne puteti contacta NON STOP


    Disponibili in Cluj Napoca si Floresti